Bedrijfsuitje Loosdrecht

Uit-Zeilen organiseert uw actieve en geslaagde bedrijfsuitje Loosdrecht! Wij bieden u complete groepsarrangementen, inclusief zeilen, eten en drinken voor elke omvang en type groep.

Bedrijfsuitje zeilen bij Loosdrecht

Een actief bedrijfsuitje op een makkelijk bereikbare locatie? Dan is een bedrijfsuitje bij Loosdrecht ideaal. U zeilt actief op de Loosdrechtse plassen bijvoorbeeld tijdens verschillende zeilwedstrijden. Verder is onze locatie centraal gelegen, tussen Utrecht en Amsterdam, en biedt ruime een parkeergelegenheid.

Uw bedrijfsuitje van begin tot het einde geregeld

Uit-Zeilen organiseert uw bedrijfsuitje van het begin tot het eind. Dit start met een duidelijke offerte en persoonlijk contact.. Daarna zorgen wij ervoor dat u tijdens het bedrijfsuitje nergens om hoeft te denken, behalve te genieten van de wind en het water bij Loosdrecht!

Bedrijfsuitje Loosdrecht: verschillende arrangementen

Door de vele mogelijkheden van middag- en dagprogramma’s is er altijd een geschikt bedrijfsuitje te vinden. Zie hiervoor onze arrangementen. Uit-Zeilen helpt u graag om uw bedrijfsuitje tot een groot succes te maken.

Zeilen met valken op de Loosdrechtse Plassen

U gaat zeilen in zeilboten van het type valk. Met in totaal maximaal vijf collega’s per boot gaat u de Loosdrechtse Plassen op. Zeilervaring is niet nodig. Wij hebben ervaren zeilinstructeurs.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
0 0 Bedrijfsuitje Loosdrecht Bedrijfsuitje Loosdrecht Samenwerken met Uit-Zeilen hebben wij als zeer prettig ervaren, geen vraag was teveel. Samen met Floriaan en zijn team hebben wij een TOP tweedaags-event in elkaar gedraaid van A-Z. De 150 gasten kwam in 48 uur in aanraking met: opstappen in Enkhuizen, vergaderen op zee, aanmeren in de Friese Meren, sloepenrace met lekkernijen en aansluitend een BBQ, feest met DJ op een schip, overnachten in TIPI-tenten, volgende ochtend na het ontbijt een knallende afsluiting: Skûtsjesilen! Alle facetten waren tot in de puntjes verzorgd en uitgewerkt, tijdens de samenwerking vulden wij elkaar goed aan, waardoor het een groot SUCCES werd (ondanks het regenachtige weer). Maar dat is het enige waar wij geen invloed op hadden. Een event om nooit te vergeten en wat ik zeker aan iedereen zou kunnen aanbevelen, die op zoek is naar een onvergetelijk weekend! - Partner incentive bureau Lees meer reacties