Bedrijfsuitje Loosdrecht

Uit-Zeilen organiseert uw actieve en geslaagde bedrijfsuitje Loosdrecht! Wij bieden u complete groepsarrangementen, inclusief zeilen, eten en drinken voor elke omvang en type groep.

Bedrijfsuitje zeilen bij Loosdrecht

Een actief bedrijfsuitje op een makkelijk bereikbare locatie? Dan is een bedrijfsuitje bij Loosdrecht ideaal. U zeilt actief op de Loosdrechtse plassen bijvoorbeeld tijdens verschillende zeilwedstrijden. Verder is onze locatie centraal gelegen, tussen Utrecht en Amsterdam, en biedt ruime een parkeergelegenheid.

Uw bedrijfsuitje van begin tot het einde geregeld

Uit-Zeilen organiseert uw bedrijfsuitje van het begin tot het eind. Dit start met een duidelijke offerte en persoonlijk contact.. Daarna zorgen wij ervoor dat u tijdens het bedrijfsuitje nergens om hoeft te denken, behalve te genieten van de wind en het water bij Loosdrecht!

Bedrijfsuitje Loosdrecht: verschillende arrangementen

Door de vele mogelijkheden van middag- en dagprogramma’s is er altijd een geschikt bedrijfsuitje te vinden. Zie hiervoor onze arrangementen. Uit-Zeilen helpt u graag om uw bedrijfsuitje tot een groot succes te maken.

Zeilen met valken op de Loosdrechtse Plassen

U gaat zeilen in zeilboten van het type valk. Met in totaal maximaal vijf collega’s per boot gaat u de Loosdrechtse Plassen op. Zeilervaring is niet nodig. Wij hebben ervaren zeilinstructeurs.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
8.7 5 Bedrijfsuitje Loosdrecht Bedrijfsuitje Loosdrecht Zeer geslaagd evenement! Mooie grote zeilboten en zeer aardige en bekwame schippers! Erik Weijling ETC B.V. Lees meer reacties