• Bedrijfsevent Wadden
 • Bedrijfsevent Wadden
 • Bedrijfsevent Wadden

Bedrijfsevent Wadden

Bedrijfsevent Wadden

Uw bedrijfsevent op de Wadden staat voor teamwork, plezier en ontspanning. Succes gegarandeerd! Uit-Zeilen heeft geheel verzorgde programma’s op en rond het water. Samen met collega’s, lekker uitwaaien, strijden voor de winst in een zeilwedstrijd of juist een ontspannen zeiltocht en na afloop borrelen op het terras. Kortom: een perfect bedrijfsevent op de Wadden!

Verschillende locaties en zeilschepen door heel Nederland

Één van de voordelen van Uit-Zeilen is dat we voor ieder bedrijfsevent een geschikte zeilboot of locatie hebben. We vertrekken vanaf Harlingen om naar de Wadden te gaan. Mocht u liever elders uw event organiseren, dan is dit ook geen punt. We zeilen ook centraal in de Randstad, bij het IJsselmeer of op de Friese meren. Daarnaast helpen we u met het vinden van de juiste zeilboot of activiteit. Kortom: voor uw bedrijfsevent bent u bij Uit-Zeilen aan het juiste adres!

Uw bedrijfsevent goed geregeld met Uit-Zeilen

Bent u enthousiast om een geslaagd bedrijfsevent te organiseren? Als u dit laat organiseren door Uit-Zeilen betekent dat u zelf kan ontspannen en genieten van uw event op de Wadden.

Wie organiseerden hun bedrijfsevent bij Uit-Zeilen?

Uit-Zeilen heeft veel ervaring in het organiseren van een geslaagd bedrijfsevent. Wij begrijpen dat uw jaarlijkse event meer dan goed geregeld moet zijn. Bekijk hier de ervaringen van de gasten die u voor gingen. Ook kunt u onze speciale cases bekijken voor extra inspiratie. Tenslotte vertellen we graag meer over wie wij zijn op de ‘over ons‘ pagina.

 • DSC_4009 Richtprijs
  € 250,- tot € 500,- p.p.
  Meerdaags event op en rond het water

  Zeilen, uniek overnachten en optioneel extra activiteiten op en rond het water.

  Bekijk dit arrangement
 • Incentive Wadden Richtprijs
  € 65,- tot € 200,- p.p.
  Dagarrangement Terschelling

  Overtocht, stoere strandactiviteit, eiland verkennen, heerlijk eten en drinken

  Bekijk dit arrangement
 • 2010.06.24 Boogschieten_0048 Richtprijs
  € 65,- tot € 200,- p.p.
  Dagarrangement Vlieland

  Dag uitwaaien op Vlieland, fietsen, lunchen en Vliehorsexpres over het strand

  Bekijk dit arrangement

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
10 5 Bedrijfsevent Wadden Bedrijfsevent Wadden Het was een geweldig personeelsuitje! Zeer goed georganiseerd. Van het oefenen van het zeilen met ervaren en enthousiaste schippers, een heerlijke BBQ, tot een zeer fanatieke zeilwedstrijd. Een aanrader! Kim ESBE Lees meer reacties