Bedrijfsuitje Lelystad

Voor een onvergetelijk bedrijfsuitje Lelystad moet u bij Uit-Zeilen zijn! Wij organiseren bedrijfsuitjes op verschillende schepen vanuit Lelystad voor groepen van 4 tot 500 personen. Er wordt gezeild op zowel het Markermeer als het IJsselmeer.

Bedrijfsuitje Lelystad | Actief zeilen!

Wilt u wel eens wat anders doen tijdens uw bedrijfsuitje? Ervaar het gevoel van vrijheid in de buitenlucht tijdens een dagje zeilen vanuit Lelystad. Er wordt gezeild met twee verschillende type schepen.

Als u ervoor kiest om te gaan zeilen met een modern zeiljacht bent u zeker van een actieve zeilervaring met 5 tot 12 personen per jacht. Op een zeilklipper gaat u met 10 tot 150 personen per schip zeilen. U mag actief mee te helpen, maar ontspannen genieten van de omgeving behoord ook tot de mogelijkheden.

Uw complete bedrijfsuitje professioneel geregeld

Uit-Zeilen Lelystad zorgt dat, vanaf de offerteaanvraag tot de foto’s na afloop, uw bedrijfsuitje tot in de puntjes wordt verzorgd. Dit doen we met een enthousast team met oog voor kwaliteit en veiligeid. Lees hier meer over ons.

Bedrijfsuitje Lelystad: zeilervaring niet noodzakelijk

Zeilervaring is niet nodig. U gaat zeilen onder begeleiding van een ervaren schipper. Wel mag u het roer al snel overnemen en de bemanning actief helpen met het hijsen van de zeilen en het bedienen van de zwaarden.

Bezoek tijdens het bedrijfsuitje ook de Marker Wadden

Het nieuwste stukje Nederland genaamd de Marker Wadden ligt midden in het Markermeer. Hier kunnen we met de zeilschepen aanmeren om dit prachtige gebied te verkennen.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
0 0 Bedrijfsuitje Lelystad Bedrijfsuitje Lelystad Samenwerken met Uit-Zeilen hebben wij als zeer prettig ervaren, geen vraag was teveel. Samen met Floriaan en zijn team hebben wij een TOP tweedaags-event in elkaar gedraaid van A-Z. De 150 gasten kwam in 48 uur in aanraking met: opstappen in Enkhuizen, vergaderen op zee, aanmeren in de Friese Meren, sloepenrace met lekkernijen en aansluitend een BBQ, feest met DJ op een schip, overnachten in TIPI-tenten, volgende ochtend na het ontbijt een knallende afsluiting: Skûtsjesilen! Alle facetten waren tot in de puntjes verzorgd en uitgewerkt, tijdens de samenwerking vulden wij elkaar goed aan, waardoor het een groot SUCCES werd (ondanks het regenachtige weer). Maar dat is het enige waar wij geen invloed op hadden. Een event om nooit te vergeten en wat ik zeker aan iedereen zou kunnen aanbevelen, die op zoek is naar een onvergetelijk weekend! - Partner incentive bureau Lees meer reacties